Aamiaismajoitusta, kokouksia ja juhlia Iijoen rannalla.

 Uniikkia majoitusta upeassa miljöössä nelostien varrella Iissä Iijoen rannalla 35 kilometriä Oulusta pohjoiseen.

Täysin remontoitu hirsikartano tarjoaa laadukasta aamiaismajoitusta, sekä upeat puitteet juhlille ja kokouksille lähellä Oulua. Nelostien ja Iin keskustan palvelut ovat vain kilometrin päässä. Meille on siis helppo tulla, lämpimästi tervetuloa!

Tekemistä meillä

B&B Villa Kauppila sijaitsee joen rannassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Iissä 35km Oulusta pohjoiseen. Majoituselämykseesi meillä saat mukavan yösijan, leppoisaa palvelua ja maistuvan aamiaisen. Iso piha tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin aktiviteetteihin. Meiltä voit lainata pihapelejä, pulahtaa jokeen uimaan tai paistaa nuotiopaikalla makkaraa. Iijoelle pääsee myös SUP-laudoilla, jotka voi vuokrata meiltä joko etukäteen tai saapuessa. Perheen pienimmille löytyy vierestä leikkipuisto sekä pihasta leikkimökki. Taidekeskus KultturiKauppilan ympäristötaidepolku lähtee aivan hotellin vierestä. Reitin varrella pääsee nauttimaan taiteesta, sekä jokimaisemista ympärivuoden. Kesäisin terassilla voit nauttia jäätelöä sekä virvokkeita vastaanoton aukioloaikoina.

Luontoaktiviteetit

Iissä pääset kokemaan monipuolista luontoa. Erityisesti Iijokisuisto ja Perämeren rannat ovat näkemisen arvoinen elämys. Kesällä Iissä pääset nauttimaan useista luontopoluista ja laavuista. Talvisin Iissä on hyvät hiihtoladut, jotka lähtevät aivan Villa Kauppilan vierestä. Lisää tekemistä ja nähtävää Iissä voi katsoa osoitteessa visitii.fi.

Ouluun meiltä pääsee autolla vajaassa puolessa tunnissa ja Kemiin matka kestää tunnin. Pääset kulkemaan Oulu-Ii-Kemi väliä myös linja-autolla. Autamme mielellämme kaikissa käytännön järjestelyissä.

 Meille tärkeää on aitous, tunnelmallisuus, rauhallisuus ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Tervetuloa viihtymään, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Kauppilaan Iihin!

Ota yhteyttä

Osoite: Kauppilantie 12, 91100, Ii

B&B Villa Kauppila

Osoite: Kauppilantie 12, 91100, Ii

Näytä reittiohjeet

Tervetuloa majoittumaan mukavasti, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Kauppilaan Iihin