Villa Kauppilassa on 8 viihtyisää huonetta, joissa kaikissa on näköala Iijoelle!

Katso hinnat

Uniikkia majoitusta upeassa miljöössä nelostien varrella Iijoen rannalla 35 kilometriä Oulusta pohjoiseen.

Villa Kauppilassa on 8 viihtyisää hotellitasoista huonetta jokinäkymällä, joista löytyy vaihtoehtoja yksinmatkaaville, pariskunnille, perheille ja seurueille. Osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode hintaan 20e. Kaikissa huoneissamme on älytelevisiot ja valokuituyhteys takaa toimivan internetyhteyden. Kaikissa huoneissa on myös oma WC.  Yhteiset sauna- ja suihkutilat sijaitsevat alakerrassa. Huonekohtaisen saunavuoron voitte varata saapuessanne. Huonehinnat vaihtelevat sesongin ja saatavuuden mukaan. Kahden hengen huone on alkaen 80e/yö. Perhehuoneen hinta on alkaen 139e/yö. Huonehintaan sisältyy aamiainen, langaton internet (valokuitu), ilmainen pysäköinti, sekä saunan käyttö. Meiltä löytyy myös lemmikkihuoneita. Karvaisista kavereista veloitamme 10 euron huonekohtaisen siivousmaksun.

Vastaanotto aukeaa joka päivä klo 16. Sisäänkirjautuminen onnistuu kuitenkin ympärivuorokauden, joten myöhäinen saapuminen ei ole ongelma. Vastaanoton ollessa suljettu sisäänkirjautuminen tapahtuu avainkoodilla ja tällöinkin henkilökunta päivystää puhelinsoiton päässä.  Huonevarauksen voi tehdä puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Tervetuloa!

HuoneKuvaus
Huoneet 1 ja 2 Kahden hengen huone. 1.krs. Hinnat alkaen 80e/yö sis. alv 10%
Huone 3 Kahden hengen esteetön huone. Oma suihku. 1krs. Hinta alkaen 80e/yö sis. alv 10%
Huone 4Perhehuone 2-4 hengelle. Parivuode ja sohvasänky erillisessä alkovissa. 1krs. Hinta alkaen 80e/yö (2hlö) ja 139e/yö (4hlö) sis.alv 10%.
Huone 6Kahden hengen huone. Lisävuodemahdollisuus. 2krs.Hinta alkaen 80e/yö sis alv 10%
Huone 7Kahden hengen huone. Lisävuodemahdollisuus. 2krs. Hinta alkaen 80e/yö sis alv10%
Huone 9Kahden hengen huone. 2krs. Hinta alkaen 80e/yö sis. alv. 10%
Huone 10 Iso perhehuone 2-4 hengelle parivuoteella ja vuodesohvalla, lisävuoteilla 6 hengelle. 2.krs. Hinta alkaen 139e/yö (4hlö) sis.alv 10%

Ota yhteyttä

    Osoite: Kauppilantie 12, 91100, Ii

    Tervetuloa majoittumaan mukavasti, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Kauppilaan Iihin