Majoitu mukavasti Iijoen rannalla, vain 35km Oulusta pohjoiseen.

 Uniikki kartanohotelli upeassa miljöössä nelostien varrella Iijoen rannalla 35 kilometriä Oulusta pohjoiseen.

Villa Kauppila on pieni ja elegantti kartanohotelli idyllisessä ja historiallisessa miljöössä Iissä. Oulusta on meille matkaa 35km ja nelostieltä vain 1km. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella upeissa maisemissa luonnonhelmassa Iijoen rannalla.

Villa Kauppilassa on 8 viihtyisää hotellitasoista huonetta jokinäkymällä. Kaikki huoneemme ovat hyvin varusteltuja ja yksilöllisesti sisustettuja. Kaikissa kartanohuoneissamme on omat wc-tilat, älytelevisiot ja valokuituinternet. Yhteiset sauna- ja suihkutilat sijaitsevat alakerrassa. Suihkutilat ovat käytettävissä vapaasti ympäri vuorokauden.

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja on tarjolla joka aamu vanhassa hirsipirtissä klo 8-10. Sovittaessa myös aikaisemmin. Aamiaisella suosimme aina lähellä tuotettuja raaka-aineita. 

Kesäkaudella meillä voi majoittua myös uniikissa joenrantamökissä, jonka isoista ikkunoista avartuu upeat näkymät suoraan joelle. Elämysmatkailijalle myös vanhassa navetassa on tunnelmallinen kesämajoitushuone, joka sopii pienenpäänkin budjettiin.

Tarkemmat huonekuvaukset, sekä ajankohtaisen huonehinnan löydät varauskalenterista.

Huonevaraus ja palvelut

Huonehinnat vaihtelevat sesongeittain. Ajankohtaisen huonehinnan löydät aina varauskalenterista tai tiedustelemalla puhelimitse. Huonevarauksen voi tehdä suoraan varauskalenterista, soittamalla tai sähköpostitse. Huoneen ilmainen peruutus 2 vuorokautta ennen majoittumista.

Isommille ryhmille ja pidempiaikaisille majoittujille pyydäthän tarjouksen puhelimitse tai sähköpostitse. Mahdollisuutta koko kartanon yksityiskäyttöön vuokrauksesta voi tiedustella myös sähköpostilla.

Palvelut:

Automaattinen sisäänkirjaus klo 15.00 alkaen (sisäänkirjaus avainkoodilla, joka lähetetään vieraille saapumispäivänä)

Uloskirjautuminen klo 11.00

Aamiainen klo  8.00-10.00 (sovittaessa myös aikaisemmin)

Ilmainen Wi-fi

Kokous- ja juhlatila

Tee/kahvi piste hotellin puolella aulassa

Silitysmahdollisuus

Ilmainen pysäköinti

Sauna (Huonekohtainen saunavuoro varattavissa erillismaksusta)

Nuotiopaikka

Uintimahdollisuus (kesäisin)

Villa Kauppila

Villa Kauppilan omistaa kaksi nuorta naista, jotka päättivät toteuttaa unelmansa. Yritys on perustettu vuonna 2017 ja yrittäjinä toimivat Titta Ervasti ja Hanna Ahonen. Majoituskäytössä vanha hirsikartano on ollut vuodesta 2018 alkaen, jolloin rakennuksen entisöinti saatiin valmiiksi. Remontti on toteutettu asiakkaiden viihtyvyyttä ajatellen, sekä talon vanhaa henkeä kunnioittaen. Kartano on entisöity suurella rakkaudella ja toivomme, että se välittyy myös asiakkaille. Yrittäjien kädenjälki näkyy kartanon suunnittelussa, pintatöissä sekä sisustuksessa. Konsepti ja päärakennus on suunniteltu yrittäjien toimesta, yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Alunperin hirsikartanon on rakentanut siltavouti ja kunnallismies Erkki Veijola vuonna 1895, ja se tunnetaan Kauppilan kartanona. Vuonna 1905 Veijola myi kartanon Pekka Ahmavaaralle, joka oli merkittävä suomalainen poliitikko ja valtiopäivämies. Hirsikartano ja sen pihapiiri ovat yksi Pohjois-pohjanmaan kulttuurihistoriallisesti merkittävistä kohteista. Kartano sekä piharakennukset ovat museoviraston suojelukohteita.

Meillä nautit historiallisesta miljööstä ja upeista maisemista ympärivuoden. Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme! -Yrittäjät Titta Ervasti ja Hanna Ahonen

Ota yhteyttä

    Osoite: Kauppilantie 12, 91100, Ii

    Tervetuloa majoittumaan mukavasti, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Kauppilaan Iihin