Majoitu mukavasti Iijoen rannalla, vain 35km Oulusta pohjoiseen.

 Uniikkia majoitusta upeassa miljöössä nelostien varrella Iijoen rannalla 35 kilometriä Oulusta pohjoiseen.

Villa Kauppila on pieni ja elegantti kartanohotelli idyllisessä miljöössä Iijoen rannalla. Oulusta meille matkaa on 30 minuuttia ja nelostieltä on vain 1km. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan luonnonhelmassa Iijoen rannalla.

Villa Kauppilassa on 8 viihtyisää hotellitasoista huonetta jokinäkymällä. Kaikissa kartanohuoneissamme on omat wc-tilat, älytelevisiot ja valokuituinternet. Yhteiset sauna- ja suihkutilat sijaitsevat alakerrassa. Suihkutilat ovat käytettävissä vapaasti ympäri vuorokauden. Yksityinen saunavuoro on 15 euroa. Kesäisin laiturilta pääsee myös pulahtamaan Iijokeen uimaan.

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja on tarjolla joka aamu vanhassa hirsipirtissä klo 8-10. Sovittaessa myös aikaisemmin. Aamiaisella suosimme aina lähellä tuotettuja raaka-aineita. 

Kesäkaudella majoittua voi uniikissa joenrantamökissä. Mökki on aivan joenrannassa ja sen suuret ikkunat avartuu joelle.  Elämysmatkailijalle myös vanhassa navetassa on kesämajoitushuone, joka sopii pienenpäänkin budjettiin.

Tarkemmat huonekuvaukset sekä ajankohtaisen huonehinnan löydät varauskalenterista.

Aukioloajat ja hinnat

Sisäänkirjaus meille tapahtuu avainkoodilla. Sisäänkirjaus alkaa klo 15.00 ja majoittumaan pääsee sen jälkeen kellonajasta riippumatta. Avainkoodi lähetetään tekstiviestitse saapumispäivänä. Henkilökunta on tavoitettavissa vastaanoton numerosta 24/7.

Vastaanotto on auki joka päivä klo 8-12. Aamiainen on tarjolla klo 8-10.

Huonehinnat vaihtelevat sesongeittain. Ajankohtaisen huonehinnan löydät varauskalenterista.

Isommille ryhmille ja pidempiaikaisille majoittujille pyydäthän tarjouksen puhelimitse tai sähköpostitse. Mahdollisuutta koko kartanon yksityiskäyttöön vuokrauksesta voi tiedustella myös sähköpostilla.

Huonevarauksen voit tehdä suoraan varauskalenterista, soittamalla tai sähköpostitse.

Villa Kauppila

Villa Kauppilan omistaa kaksi nuorta naista, jotka päättivät toteuttaa unelmansa. Yritys on perustettu vuonna 2017 ja yrittäjinä toimivat Titta Ervasti ja Hanna Ahonen. Majoituskäytössä vanha hirsikartano on ollut vuodesta 2018 alkaen, jolloin rakennuksen entisöinti saatiin valmiiksi. Remontti on toteutettu asiakkaiden viihtyvyyttä ajatellen, sekä talon vanhaa henkeä kunnioittaen. Kartano on entisöity suurella rakkaudella ja toivomme, että se välittyy myös asiakkaille. Yrittäjien kädenjälki näkyy kartanon suunnittelussa, pintatöissä sekä sisustuksessa. Konsepti ja päärakennus on suunniteltu yrittäjien toimesta, yhteistyössä ammattilaisten kanssa.

Alunperin hirsikartanon on rakentanut siltavouti ja kunnallismies Erkki Veijola vuonna 1895, ja se tunnetaan Kauppilan kartanona. Vuonna 1905 Veijola myi kartanon Pekka Ahmavaaralle, joka oli merkittävä suomalainen poliitikko ja valtiopäivämies. Hirsikartano ja sen pihapiiri ovat yksi Pohjois-pohjanmaan kulttuurihistoriallisesti merkittävistä kohteista. Kartano sekä piharakennukset ovat museoviraston suojelukohteita.

Meillä nautit historiallisesta miljööstä ja upeista maisemista ympärivuoden. Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme! Yrittäjät Titta ja Hanna

Ota yhteyttä

    Osoite: Kauppilantie 12, 91100, Ii

    Tervetuloa majoittumaan mukavasti, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Kauppilaan Iihin