"Maailmassa ei ole mitään mukavampaa kuin viihtyminen eikä mikään ole sen helpompaa" -Tove JanssonUniikkia majoitusta upeassa miljöössä nelostien varrella Iijoen rannalla 35 kilometriä Oulusta pohjoiseen.

Villa Kauppila on pieni ja elegantti kartanohotelli idyllisessä miljöössä Iijoen rannalla. Oulusta meille matkaa on vain 30 minuuttia ja nelostieltä meille on vain 1km. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan luonnonhelmassa.

Villa Kauppilassa on 8 viihtyisää hotellitasoista huonetta jokinäkymällä, joista löytyy vaihtoehtoja yksinmatkaaville, pariskunnille, perheille ja seurueille. Kaikissa kartanohuoneissamme on omat wc-tilat, älytelevisiot ja valokuituinternet. Yhteiset sauna- ja suihkutilat sijaitsevat alakerrassa. Yksityisen saunavuoron voitte varata saapuessanne. Kesäisin voit majoittua myös upeassa pienessä mökissä joenrannassa tai vanhassa hirsiaitassa. Aamiainen sisältyy aina huonehintaan majoituitte sitten kartanohuoneissa, mökissä tai aitassa. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneista sekä aittaan.  Tarkemmat huonekuvaukset sekä ajankohtaisen huonehinnan löydät varauskalenterista.

Aukioloajat ja hinnat

Vastaanoton aukioloajat:
1.6.-1.9. ma-to klo 16-20, pe-la 16-22, su suljettu (sisäänkirjaus avainkoodilla)
1.9-31.5. ma-la klo 16-18, su suljettu (sisäänkirjaus avainkoodilla)

Vastaanoton ollessa suljettu sisäänkirjautuminen tapahtuu avainkoodilla, joten majoittumaan pääsee kellonajasta riippumatta. Henkilökunta on aina puhelinsoiton päässä. Huonehinnat vaihtelevat sesongeittain. Ajankohtaisen huonehinnan löydät varauskalenterista. Isommille ryhmille ja pidempiaikaisille majoittujille pyydäthän tarjouksen puhelimitse tai sähköpostitse.

Huonevarauksen voit tehdä suoraan varauskalenterista, soittamalla tai sähköpostitse. 

Villa Kauppila

Upea 1895 rakennettu hirsikartano ja pihapiiri ovat yksi Pohjois-pohjanmaan kulttuurihistoriallisesti merkittävistä kohteista. Meillä nautit historiallisesta miljööstä ja upeista maisemista ympärivuoden.  Siltavouti ja kunnallismies Erkki Veijola rakensi Villa Kauppilan ja se tunnetaan Kauppilan kartanona. Yritystoimintaa kartanossa on ollut vuodesta 2018 alkaen ja silloin rakennus on täysin entisöity vanhan talon ehdoilla. Remontti on toteutettu asiakkaiden viihtyvyyttä ajatellen sekä talon vanhaa henkeä kunnioittaen. Villa Kauppilan omistaa kaksi nuorta naista jotka päättivät toteuttaa unelmansa. Olemme suunnitelleet konseptin ja päärakennuksen alusta alkaen. Meidän yrittäjien kädenjälki näkyy kartanon pinnoissa ja sisustuksessa. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

             -Yrittäjät Hanna ja Titta-

Ota yhteyttä

    Osoite: Kauppilantie 12, 91100, Ii

    Tervetuloa majoittumaan mukavasti, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Kauppilaan Iihin